Шофьорът, който причини верижната катастрофата с 9 автомобила в центъра на

...
Шофьорът, който причини верижната катастрофата с 9 автомобила в центъра на
Коментари Харесай

Верижната катастрофа в София: Шофьорът получил епилептичен припадък

Шофьорът, който аргументи верижната злополуката с 9 автомобила в центъра на София във вторник, е получил епилептичен пристъп. Вследствие на пристъпа, мускулите му се стягат и той натиска педала за газта. Така, откакто удря колата пред него, следват удари в още 7 коли.

Това изясни някогашният шеф на " Пътна полиция " Тенчо Тенев пред NOVA. Катастрофата стана на кръстовището на бул. " Черни връх " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ".

Жители на региона споделят, че постоянно се случват сходни произшествия, като позволяват, че светофарната мрежа е повода за тях. 

“Не би било лошо да се направи опит от Столична община, в който да се включат тези " умни " светофари за седмица и да се види какво ще е положението на придвижването ”, предложи Тенев.

Светофарите с броячи бяха спрени на територията на града, напомня " Дарик ".

Тенев поучава водачите да карат със съобразена с придвижването скорост и да съблюдават отдалеченост, тъй като пътищата са почистени и обработени, само че остават мокри, което е причина за катастрофи. Освен това напомни - водачите да слагат предпазните си колани, а децата да бъдат в столчета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР